The Net-Brainer

The Net-Brainer (http://forums.netbraintech.com/index.php)
-   NetBrain Product (http://forums.netbraintech.com/forumdisplay.php?f=19)
-   -   R1 doesn't have BGP routes from BB2 (http://forums.netbraintech.com/showthread.php?t=19731)

Qi.Xiong 07-26-2013 03:08 PM

R1 doesn't have BGP routes from BB2
 
We have multiple AS around this area as you can see from the diagram. R1 (in AS 65501) is running BGP routing protocol. R1 is supposed to receive some routes originating from BB2 (in AS 64512), but actually none of these routes exist in the routing table. The transit AS between R1 (AS 65501) and BB2 (AS 64512) are AS 65503 and AS 65500. Maybe something along the route is wrong so the routes are blocked?

http://info.netbraintech.com/rs/netb.../Ticket 08.jpg

Solution:
http://info.netbraintech.com/rs/netb...icket%2008.pdf

Qi Xiong
CCIE# 22129


All times are GMT -4. The time now is 05:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2009 NetBrain, Inc. All rights reserved.