The Net-Brainer

The Net-Brainer (http://forums.netbraintech.com/index.php)
-   NetBrain Product (http://forums.netbraintech.com/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Workstation Server Setup and Connectivity Issue (http://forums.netbraintech.com/showthread.php?t=21611)

jrichv 04-20-2017 11:54 AM

Workstation Server Setup and Connectivity Issue
 
I installed NetBrain Workstation EE 6.2 on a "landing server" - a virtual machine in a customer's environment. When I attempt to log in I change the server IP address in Server Setup to my remote NetBrain server back in my data center at 10.32.180.166 : 80, use my admin ID and password, and change the workspace to the correct one (it sees other available workspaces from my NetBrain Enterprise server back in my data center) - it fails to log in with the following error: "Failed to establish a connection to '127.0.0.1'."
-- Here's the problem: I'm not trying to connect to 127.0.0.1, I am trying to connect to 10.32.180.166. When I go into the Server Setup tab and hit the "Test" button to test the Server Address: 10.32.180.166 Port: 80, it says "The connection is fine."

???

http://forums.netbraintech.com/data:...AASUVORK5CYIIA

http://forums.netbraintech.com/data:...AASUVORK5CYIIA

http://forums.netbraintech.com/data:...BJRU5ErkJgggA=

http://forums.netbraintech.com/data:...BJRU5ErkJgggA=


All times are GMT -4. The time now is 02:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2009 NetBrain, Inc. All rights reserved.