The Net-Brainer

The Net-Brainer (http://forums.netbraintech.com/index.php)
-   NetBrain Product (http://forums.netbraintech.com/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Recently some hostnames of devices were changed, but look like NB is not updating it after Benchmark Task (http://forums.netbraintech.com/showthread.php?t=21892)

Joseph 04-24-2018 11:54 PM

Recently some hostnames of devices were changed, but look like NB is not updating it after Benchmark Task
 
Recently some hostnames of devices were changed, but look like NB is not updating it after Benchmark Task

At first I suspected Benchmark Task was not working, but then I found some ACL configuration was updated.

So why NB is not updating hostnames?

Jia.Xing 04-25-2018 02:28 AM

Re: Recently some hostnames of devices were changed, but look like NB is not updating it after Benchmark Task
 
Quote:

Originally Posted by Joseph (Post 24219)
Recently some hostnames of devices were changed, but look like NB is not updating it after Benchmark Task

At first I suspected Benchmark Task was not working, but then I found some ACL configuration was updated.

So why NB is not updating hostnames?


Hi Joseph,
NetBrain uses “hostname” as the only identification of a device.
When the hostname changes, we need to manually remove them from domain to avoid chaos. And then please re-discover the same IP addresses. These devices will be added into NetBrain Domain with updated hostnames.


All times are GMT -4. The time now is 06:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2009 NetBrain, Inc. All rights reserved.