The Net-Brainer

The Net-Brainer (http://forums.netbraintech.com/index.php)
-   NetBrain Product (http://forums.netbraintech.com/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Packet loss between R1 and R5 (http://forums.netbraintech.com/showthread.php?t=19729)

Qi.Xiong 07-26-2013 02:59 PM

Packet loss between R1 and R5
 
When we try to ping IP address 172.16.5.5 (interface loopback0 of R5) on R1 by using command “ping 172.16.5.5 repeat 100 size 500”, we find that we lose packets occasionally. There is only one router (R3) between R1 and R5. Note that we are using RIP and OSPF between R1 and R5, and frame-relay and Ethernet are being used along the route as well.


http://info.netbraintech.com/rs/netb.../Ticket 06.jpg

Solution: [URL]http://info.netbraintech.com/rs/netbrain/images/Lab%2001%20Ticket%2006.pdf/URL]

Qi Xiong
CCIE# 22129


All times are GMT -4. The time now is 05:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2009 NetBrain, Inc. All rights reserved.