Netbrain
Home NetBrain Product One-Skill-at-a-Time Search Mark Forums Read
Go BackThe Net-BrainerNetBrain Product Cisco ASA

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-30-2017, 04:23 PM
jsiegfried jsiegfried is offline
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 2
Default Cisco ASA

When I connect to my remote Cisco ASA via the management interface from my NetBrain host, the ASA drops the traffic to those remote inside devices from NetBrain. I would like to keep managing my ASA via the mgmt interface by NB, but I have not figure out any tricks within the ASA or NetBrain to allow this to happen?
Reply With Quote
Old 04-03-2017, 02:59 PM
NetBrain Support NetBrain Support is offline
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 7
Default Re: Cisco ASA

Hi jsiegfried,

Would you please share more details on the ASA drops the traffic? Please attach any screenshots to explain the issue.

Thank you,

NetBrain Support
Reply With Quote
Old 04-05-2017, 10:13 AM
jsiegfried jsiegfried is offline
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 2
Default Re: Cisco ASA

I will open a ticket with NB support, and provide the details at that time
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
Network Discovery

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 11:37 AM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2010 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright 2009 NetBrain, Inc. All rights reserved.