Netbrain
Home NetBrain Product One-Skill-at-a-Time Search Mark Forums Read
Go BackThe Net-BrainerNetBrain Product Changing OE password

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-13-2013, 01:52 PM
eg3490 eg3490 is offline
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 8
Default Changing OE password

I have just started using Workstation OE v5.1. I was trying to change the password on the OE software, but I did not see where tis is done. I was looking for like "user profile" or "change your password here" kind of thing.

How do I change my password?
Reply With Quote
Old 11-14-2013, 01:54 AM
NetBrainTAC NetBrainTAC is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 505
Default Re: Changing OE password

Hi eg3490,

I have created Case#00006003 to track your question. To change the password for your account on OE workstation, simply login to the OE workstation, then click the NetBrain icon> Change Password. Please let me know if you have any additional questions. Thanks.

Reply With Quote
Old 11-14-2013, 10:23 AM
eg3490 eg3490 is offline
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 8
Default Re: Changing OE password

Perfect. I was able to change my password, Please close your ticket.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
Operator Edition

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:26 AM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2010 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright 2009 NetBrain, Inc. All rights reserved.