Netbrain
Home NetBrain Product One-Skill-at-a-Time Search Mark Forums Read
Go BackThe Net-BrainerNetBrain Product Workstation Server Setup and Connectivity Issue

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-20-2017, 11:54 AM
jrichv jrichv is offline
 
Join Date: Feb 2017
Location: Fort Worth, TX
Posts: 2
Default Workstation Server Setup and Connectivity Issue

I installed NetBrain Workstation EE 6.2 on a "landing server" - a virtual machine in a customer's environment. When I attempt to log in I change the server IP address in Server Setup to my remote NetBrain server back in my data center at 10.32.180.166 : 80, use my admin ID and password, and change the workspace to the correct one (it sees other available workspaces from my NetBrain Enterprise server back in my data center) - it fails to log in with the following error: "Failed to establish a connection to '127.0.0.1'."
-- Here's the problem: I'm not trying to connect to 127.0.0.1, I am trying to connect to 10.32.180.166. When I go into the Server Setup tab and hit the "Test" button to test the Server Address: 10.32.180.166 Port: 80, it says "The connection is fine."

???








Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
Network Troubleshooting, Operator Edition

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 11:39 AM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2010 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright 2009 NetBrain, Inc. All rights reserved.