Netbrain
Home NetBrain Product One-Skill-at-a-Time Search Mark Forums Read
Go BackThe Net-BrainerNetBrain Product Multi-Vendor Support - what do you have in mind

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-20-2013, 11:50 AM
entr04y entr04y is offline
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Default Re: Multi-Vendor Support - what do you have in mind

+1 on CSS

Also add ACE support.

[NetBrain]Cisco ACE and CSS have been supported in current version.
Reply With Quote
Old 12-08-2013, 12:16 PM
dtdionne dtdionne is offline
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 4
Default Re: Multi-Vendor Support - what do you have in mind

Procera Shapers

http://www.proceranetworks.com
http://www.proceranetworks.com/packet-shaper
Reply With Quote
Old 12-09-2013, 08:57 PM
NetBrainTAC NetBrainTAC is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 478
Default Re: Multi-Vendor Support - what do you have in mind

Quote:
Originally Posted by dmmg View Post
Hi there,

I'd be nice to have the following supported:
Network:
- HP ProCurve
- HP H3C (Commware 3.x and 5.x)
- Enterasys

Security:
- Juniper SRX (JUNOS) with VSYS and VR.
- Fortinet with VDOM.
- Check Point VSX with VS and VR.

I know I'm being greedy...

Thanks
The following platforms are supported by current NetBrain OE releases. We are working on the support for the advanced features of different security vendor.

- HP ProCurve
- 3Com/H3C Switch
- Enterasys
- Juniper SRX
- Fortinet
- Check Point Firewall
Reply With Quote
Old 12-09-2013, 09:26 PM
NetBrainTAC NetBrainTAC is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 478
Default Re: Multi-Vendor Support - what do you have in mind

Quote:
Originally Posted by dtdionne View Post
Procera Shapers

http://www.proceranetworks.com
http://www.proceranetworks.com/packet-shaper
[NetBrain]The requests have been escalated to NetBrain product management team, and created a case#00006283 for tracking, we will evaluate the request, and decide how to proceed. Thank you for filing the request!
Reply With Quote
Old 05-15-2014, 02:58 PM
rcervantez rcervantez is offline
 
Join Date: May 2014
Posts: 2
Default Re: Multi-Vendor Support - what do you have in mind

Aruba Networks wireless controllers.. These are very similar to Cisco IOS devices and seems like it would be an easy vendor to implement!

32xx
34xx
36xx

72xx

etc.

Thanks,
Rob.
Reply With Quote
Old 06-04-2014, 01:57 AM
hsingh hsingh is offline
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Default Re: Multi-Vendor Support - what do you have in mind

Hi,

Do you guys support Alcatel Lucent Switches and Routers, also SSH?

This tool looks good however not supporting SSH and Alcatel command context at the moment.

Any help will be appreciated.

Kind Regards
Harmit
Reply With Quote
Old 06-09-2014, 11:37 PM
NetBrainTAC NetBrainTAC is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 478
Default Re: Multi-Vendor Support - what do you have in mind

[NetBrain]The requests have been escalated to NetBrain product management team, and created a case#00009074 for tracking, we will evaluate the request, and decide how to proceed. Thank you for filing the request!
Quote:
Originally Posted by rcervantez View Post
Aruba Networks wireless controllers.. These are very similar to Cisco IOS devices and seems like it would be an easy vendor to implement!

32xx
34xx
36xx

72xx

etc.

Thanks,
Rob.
Reply With Quote
Old 06-10-2014, 03:09 AM
NetBrainTAC NetBrainTAC is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 478
Default Re: Multi-Vendor Support - what do you have in mind

Quote:
Originally Posted by hsingh View Post
Hi,

Do you guys support Alcatel Lucent Switches and Routers, also SSH?

This tool looks good however not supporting SSH and Alcatel command context at the moment.

Any help will be appreciated.

Kind Regards
Harmit
Hi,

NetBrain supports ALU Service router and Omniswitch at the moment.

If your device is ALU Service router or Omniswitch and cannot SSH.Please just checking, does NetBrain network server have SSH/Telnet access to these devices or if the login credentials is correct?
If you get the correct login credentials, you can add the credentials in shared network setting and Tune these devices to have a try: Workspace>Shared Network Setting>Tune.

The requests for other type of Alcatel Lucent Switches and Routers have been escalated to NetBrain product management team, and created a case#00009075 for tracking, we will evaluate the request, and decide how to proceed. Thank you for filing the request!

Thanks
sherry
Reply With Quote
Old 06-10-2014, 03:35 PM
admin admin is offline
Administrator
 
Join Date: May 2009
Posts: 59
Default Re: Multi-Vendor Support - what do you have in mind

Quote:
Originally Posted by dmmg View Post
Hi there,

I'd be nice to have the following supported:
Network:
- HP ProCurve
- HP H3C (Commware 3.x and 5.x)
- Enterasys

Security:
- Juniper SRX (JUNOS) with VSYS and VR.
- Fortinet with VDOM.
- Check Point VSX with VS and VR.

I know I'm being greedy...

Thanks
Hi,

The HP ProCurve switch, HP H3C switches, Enterays switches, Juniper SRX (JUNOS) VR, Fortinet Firewall, CheckPoint Firewall have been supported. But for the virtual systems, it is in our roadmap.

Thanks
Gerry


Case#00009099
Case#00009101
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 01:35 AM.
Powered by vBulletin
Copyright 2000-2010 Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright 2009 NetBrain, Inc. All rights reserved.